Returnera varor

Reklamation/Ångerköp/Avbeställning
Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas till support@vidapadel.se med information och beskrivning inom 7 dagar.
Återbetalningar sker via Shopify kan ta upp till 14 dagar att processa.
Ångerrätt
VidaPadel.se erbjuder 30 dagars öppet köp från det att kunden mottagit varan. 
Du behöver meddela VidaPadel.se om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut via email, och returnera din vara snarast möjligt efter ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten. Köparen står för eventuell returfrakt, notera att köparen ej får returnera varor i ett emballage som har större volym än det emballage varan mottogs i. VidaPadel.se debiterar kund eventuella extra fraktkostnader som ett större emballage kan medföra.
Som köpare har du rätt att undersöka varans  egenskaper och funktion, vilket inte kräver testspel eller borttagande av eventuella skydd så som plast. Detta kan medföra att VidaPadel.se har rätt till en skälig värdeminskning enligt lagen om distansavtal. Beroende på produkt kan värdeminskningen vara betydande då den är använd.
 
  • Fri frakt på beställningar över 800kr 
Leveranser
  • Inom Sverige
    Levereras inom 1-3 vardagar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Vi försöker att alltid leverera hem till kunden. 
  • Ej uthämtade paket
    Det är kundens ansvar att ange giltig och korrekt adress. Om VidaPadel.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är kunden ansvarig för att betala frakt för returen av paketet. Postombudet håller paketet i 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.
  • Försenad leverans
    Om vi inte kan skicka din beställning inom 3-5 vardagar så meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.
Frakt
Fri frakt på beställningar över 800 kr. Vid beställningar under 800 kr tillkommer en fraktavgift. Eventuell returfrakt står köparen för. För eventuell leverans utanför Sveriges gränser gäller andra fraktvillkor. Vänligen kontakta oss för mer information.
 
Garanti & anvisningar
VidaPadel.se köper in produkterna från svenska generalagenter och är auktoriserade återförsäljare för alla varumärken som erbjuds till försäljning. Därmed ingår fullständiga garantier för alla produkter. Normalt slitage på ett racket täcks inte av garantin. Kund står för eventuella fraktkostnader i det fall reklamationen i fråga ej blir godkänd. VidaPadel.se följer Konsumentköplagen, se konsumentverket.se. Vid övriga frågor kring garanti och reklamation kontaktar VidaPadel.se via support@vidapadel.se.
Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal
VidaPadel.se följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Konsument har på sin sida lag om konsumentskydd vid distansavtal m.m. Den närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Läs mer om din ångerrätt här.
Tvist
VidaPadel.se följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.